субота, 19. мај 2012.

„Tajne“ koje je on odavno otkrio


Pažnja! Pojedine ženske taktike imaju „rupe“. Jedna od njih su i male slatke laži kojiima se služe kako bi osvojile muškarce. Međutim, zahvaljujući njihovoj sposobnosti opservacije, oni su otkrili da nije sve baš onako kako žene pokušavaju da predstave. Oni vole original, bez trunke pretvaranja. Uostalom, to je verzija koja im se najviše sviđa.


Jasno im je da žene ipak jedu
Jedno je sigurno - vreme je da žene prestanu da se pretvaraju da ne mogu da savladaju čak ni malu porciju salate. Ako se u javnosti plaše da pokažu da mogu dobro da pojedu, onda to sigurno rade kod kuće, a to opet nameće zaključak o (ozbiljnim) problemima sa ishranom... a to može svakog da uplaši. Na kraju krajeva, nema ničeg zabavnog u tome kada jedete sami. „Dok sam se zabavaljao sa Anom, dve stvari nikako nije mogla da radi u mom prisustvu - da jede i ide u toalet“, ispoveda se Vlada (26). „Problem je bio u tome što je jedan od za mene najlepših vidova provoda upravo odlazak u nove restorane“. Devojke, zaboravite na pretvaranje. Osvojićete ekstra bodove ako poručite apetajzere.

Znaju da žene koriste razne umetke
Muškarci su svesni da se žene služe raznim trikovima kako bi istakle svoju lepotu, i protiv toga nemaju ništa. Samo je bitno da ne lažu o tome. Kristalno je jasno da kada se pojave sa dva broja većim grudima nego prethodnog dana, nije u pitanju „majka priroda“ već dobro iskrojen i postavljen brusthalter. Zato sledeći put kada se bude iznenadio zbog ovakvih i sličnih promena, slobodno mu otkrijte o čemu je reč (uostalom, i sam će to kasnije učiniti). Nema ničega lošeg u tome što želite da budete lepe za njega.

Shvatili su odavno da nisu toliko smešni
Muškarci između ostalog cene jedni druge i po smislu za humor. S obzirom na to da u svom okruženju imaju brojne „sudije“ koje analiziraju njihove komedijaške kvalitete, jasno im je da nisu Majk Majers. „Svetlana se smejala na svaku, pa i najgluplju šalu. U početku mi je to prijalo, ali je kasnije počelo da me iritira“, kaže Petar (24). „Osećao sam se kao zvezda loše TV komedije, a uz sve je imala i nesnosan smeh“. Muškarci vole kada su njihove partnerke ujedno i njihovi najveći fanovi, ali je i uljudan osmeh dovoljan za osrednju šalu.

Lako prepoznaju lažne puritanke
„Izašao sam sa devojkom koja je izgledala i bila obučena kao Karmen Elektra. Završili smo u mom stanu, ali kada se sve zahuktalo, zaustavila me je i rekla da mora da ide kako se stvari ne bi otele kontroli“, priseća se Zoran (29). Zato, kada stvari dođu do tačke zvane „spavaća soba“, nepotrebno je da izigravate puritanke. To nikoga neće uzbuditi. Naprotiv.

Izvor: COSMOPOLITAN

Нема коментара:

Постави коментар