уторак, 12. јун 2012.

Da li je osveta prema bivsem decku dobra?

Da li je izreka:"Zub za zub" pametna? Da li vam je tada lakse? U nekim situacijama jeste, ali ne na nacin "Vratite istom merom". Ipak je najbolje malo odmoriti i sacekati, dozvoliti sebi da udahnete vazduh i izbrojite do 10, pa i do 100 ako treba. Pusupci ucinjeni u afektu su uvek losi, prenagljeni i preterati, a i uvek se kasnije pokajete zbog njih. Dolazimo do toga da je osveta najbolja "Kada se servira hladna".
DOGADJAJ: Ako vas je decko prevario sa najboljom drugaricom?
1. Jedno morate shvatiti, za neke stvari ste i sami krivi. Ili ste izabrali pogresnog decka, ili pogresnu drugaricu, ili oba razloga su prisutna.
2. Nemojte nikad sebe da sazaljevate. To sto ste prevarene nije kraj sveta, desava se i najboljim svetskim "ribama". Shvatite to kao priliku da se otarasite lose droljaste drugarice i glupog decka. Ako su vec takvi, sta ce onda u vase zivotu?!
3. Uvek trazite za sebe najbolje, jer to zasluzujete. Nemojte podcenjivati sebe tako sto cete pokusati da vi budete sa njegovim najbolim drugom ili sa drugaricinim deckom! Da razgranicimo - NE ZELITE DA SE SPUSTITE NA NJIHOV NIVO! Jednosavno treba pokazati da ste iznad situacije!
4. Shoping uvek pomaze!



















5. Kao i nova frizura i sminka!
6. Mozes i da uposlis sebe i pocnes da ides u teretanu!

Tada dolazi trenutak kada tvoj EX decko primeti koliki je bio kreten i da ti izgledas lepse nego ikad!
Ne dozvolite mu da pomisli da i dalje patite zbog njega, pokazite mu koliko ste sada sexy i zavodljivi. Blago flertovanje je dozvoljeno, ulijte mu nadu da ponovo moze da bude sa vama, ali kada krene u napad uporno ga odbijajte, neka se muci. Neka to traje dugo i uzivajte u svojoj pobedi. A onda ga upoznajte sa novim deckom... :D


p.s. A onda u buduce pazljivo birajte drugarice... 

 







Нема коментара:

Постави коментар