четвртак, 6. септембар 2012.

Da li u 21. Veku jos uvek postoji ljubav???



“Ko jos danas koga voli?” nekako sam  ovo cula zadnjih dana vise puta nego sto se moze ocekivati, tako da je neizbezno da se i ja sama zapitam da li je ovo tacno! Kada pogledas oko sebe nailazis na pricu MLADO TELO ZALJUBLJENO U PUN NOVCANIK= PUN POGODAK I IDEALNA VEZA!!! Naravno tu su I kres kombinacije koje su jako populazne u poslednjih godina, ali I blic kombinacije, pa veze bez obaveza, zatim paralelne veze, ali da ne zaboravim I bracnu bigamiju, tu su jos I ozenjen matorac juri klinke brzim kolima, da ne zaboravim alkohol i travu koji svojim prisustvom uvelicavaju celu ovu papazjaniju! Na osnovu jednog vikenda u diskoteci mogu I citavi filmovi da se snime, ali naravno bez censure, jer kad ne postoji stid zasto bi postojala cenzura!!!
I kad covek pogleda tako povrsno situaciju, moze da proceni samojedno- sve je otislo dodjavola!
         Ali u jednom trenutku zagrebes ispod povrsine, sklonis razuzdane pijane klinke zeljne paznje i skandala u drugi plan, gurnes pijane seljake sa kajlama u cosak I vidis da jos uvek postoje normalni ljudi. Sve vreme su tu, ali ti gledas u pogresnom smeru. Oni koji su ostali normalni sacuvali su I pamet, tako da ne zele negativnu paznju. Ako si I ti takav znaces na koju stranu da gledas. Bices dovoljno pametan da dozivis pravu bajku I ako je 21. Vek!

Bajke postoje, romantika je prisutna I uvek je tu nama ispred nosa, samo treba znati kako da je zgrabis u pravom trenutku!


DAKLE LJUBAV POSTOJI I BAJKE SE DOZIVLJAVAJU!!!

PROZIVI SVOJU BAJKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нема коментара:

Постави коментар