четвртак, 3. јануар 2013.

MUSKARCI NE ZELE DA SE VEZUJU!

Uzivaju u izlascima, lovu novih partnerku i odlični su u krevetu. Ali imaju manu - ne žele da se vežu. Šta je to što kod muškarca izaziva toliku odbojnost prema ozbiljnoj vezi? I kako znati da gubimo vreme? 

Muškarci koji odrastaju sa ocem koji je emotivno suzdržan, ali je angažovan van kuće svojom karijerom i hobijima, on postavlja standard za nove generacije muškaraca koji ne žele da se vežu. Drugo objašnjenje za strah od ozbiljne veze možete naći u njihovoj prošlosti.
 
Verovatno ćete saznati da ga je neka devojka jako povredila u ranoj mladosti. Neki jednostavno ne vole žensko društvo dovoljno da izdrže pritisak ozbiljnije obaveze. Ipak, svi oni uživaju u izlascima sa potencijalnim partnerkama, jurenju suknjice i obožavaju seks. 


 

Znaci da beži od ozbiljne veze:


* Vaša ljubavna priča se razvija pod njegovim uslovima.
* Ako je imao težak dan i želi da ga neko oraspoloži, sa zadovoljstvom vam se prepusti da ga tetošite. Uslugu neće uzvratiti.
* On otkriva mnogo o sebi. "Otkriće" vam da je bio na utakmici ili poslovnoj večeri, ali je uglavnom nejasan ili čak tajnovit o delovima života koje ne delite.
 
* Odnos stagnira. Iako se viđate mesecima, nikako da preduzme sledeći korak.
* Niste upoznali njegove roditelje ili ih izuzetno retko viđate. A on, očigledno, nije zainteresovan za "gubljenje vremena" sa vašim roditeljima.
* Izlazi sa drugim devojkama. Zapravo, voli društvo žena i neke od njih ubraja u svoje najbolje prijatelje.
 
* Drugovi su važniji od devojke. Ništa ne može da stane između njega i njegove večeri pokera, sportskog rasporeda ili izlazaka sa ortacima.
* Kaže da voli da provodi vreme sa vama, ali ne provodite mnogo vremena zajedno.
* Nesiguran je. Koliko god da pokušavate da ojačate njegovo samopouzdanje u vašu zajedničku budućnost, on je i dalje beznadežno uplašen od vezivanja.
 
* Ako započnete ozbiljan razgovor o budućnosti, ili će ga naprasno završiti sa "ne želim sada o tome" ili će promeniti temu uz pomoć neke trivijalnosti.
* Neverovatan je u krevetu. Ali je mnogo manje pažljiv izvan spavaće sobe. Razlog tome je što u krevetu ima samo vas u centru pažnje, međutim, osobe koje se plaše vezivanja vole brz život pun novih iskustava, pa kada doživite vrhunac, već će početi da razmišlja o tome kako da klisne u nove pobede.
 
Budite pažljivi ako sumnjate da ste u kandžama muškarca koji ne želi da se veže. Ako imate brak na umu, bolje potražite drugog kandidata.

Нема коментара:

Постави коментар