четвртак, 14. март 2013.

Kada prestane zaljubljenost ostane samo ljubav...

     Za idealnu vezu sama ljubav nikako nije dovoljna. Ljubav kao takva dovoljna je samo za jedan lep pocetk. Idealno nije nesto sto se podrazumeva, nesto sto steknes i onda je to to, zavrsio si sa trudom pa konacno mozes da se opustis i da uzivas... Bas naprotiv! Ako jednom dodjes do savrsenstva ulog se podize! Ljubav se nikada ne podrazumeva, ako dodje do toga onda ona pod pritiskom pocinje da bledi, da puca... 
     Svi muskarci su skloni opustanju i uljuljkavanju u dugoj vezi. Pocnu svoju devojku da tretiraju kao nesto sto im je uvek dostupno. Kao stvar koja je uvek tu za njih kad im treba i kojoj imaju slobode da kazu da moze da se skloni onda kada zele da budu samo! Ocekuju da budu voljeni, da budu neciji centar sveta, a da ne pruzaju nista za uzvrat. Jer oni misle da to tako treba! Oni se ne secaju da je ta devojka imala imala zivot i pre njih i nisu svesni da ona moze da ode u svakom trenutku! NE! Ona je uvek tu i uvek mora da bude tu! 
     Cudno je to kako svi zele neke duge i stabilne veze, a na kraju sve izgleda toliko monotono, ustaljeno... Kao neki svakodnevni rituali... Svaki dan isti. 
      Jedno je sigurno, muskarci se moraju probuditi i shvatiti da kljuc uspeha lezi u trudu! Da bi oni bili srecni moraju prvo da nauce da izazovu opet osmeh na licu svojih devojaka, kao u prvim mesecima veze, kada je sve bilo tako novo i lepo, veselo. Ne smeju da dozvole da im veza postane navika, a ljubav pocne da se podravumeva. Jer to sigurno nije ono o cemu devojke mastaju... BUDJENJEEEE!!!!! :)

Нема коментара:

Постави коментар