субота, 4. август 2012.

SAMOPOSTOVANJE!


Samopostovanje je kljucna rec u zivotu svake devojke. Ali nazalost to uvek shvatimo kad pogresimo, a onda cim se zaljubimo mi zaboravimo cemu nas je predhodna greska naucila, a onda opet shvatamo ali kasno, pa se kunemo da cemo sledeci put biti pametnije. ALI NECEMO! Shvatile smo odavno da se uvek vrtimo u krug, da stalno pravimo iste greske, ali ne mozemo tome da odolimo. To nam je kao urodjena “fabricka greska”. Ali neminovno je da u jednom trenutku shvatimo kako smo bile glupe, ali posto tome nema ispravke treba se samo nasmejati svojim greskama I pokusati davanje saveta mladjim sestrama I drugaricama, koje ce naravno slusati I razmisljati kako one nikada nece biti tako  blesave kao mi. ALI HOCE!!! To je sastavni deo odrastanja!

Muskarac je uvek taj koji je na pocetku zainteresovaniji. On prilazi devojci, pun je razumevanja, trudi se jako, nista mu nije tesko, sve moze I totalno je zagrejan za tebe. A devojka je ledena santa leda, nedodirljiva, nezainteresovana… Ne shvatam u kom trenutku se situacija zapravo preokrene?! Zasto cim devojka popusti I zaljubi se, odjednom decko postaje taj koji je nezainteresovan?! Onda se zapravo desava situacija u kojoj on priznaje da ima jos jednu (citaj 3) devojku, ali ti si mu najbitnija, a ti se kao ovca radujes sto si ti bitnija od drugih!!! Onda se trudis da budes savrsena u svakom trenutku I smislu, samo da bi mu I dalje bila na prvom mestu, ispred drugih. A nikako da skines ludacku kosulju I shvatis da je on u stvari sam sebi najbitniji, a da si ti samo budala kojoj se svi smeju, jer naravno, svi znaju istinu od samog pocetka! I tako se zaludjujes u svojoj bajci koja se u tvojoj glavi bolje osmisljena nego kod brace Grim! Zaludjujes se nepostojecom romansom danima, mesecima, a neke I godinama! Za to vreme gospodin “zaljubljeni” dobija rastucu reputacuju, a ti samo rogove!

Na kraju, kao I uvek, placemo drugarici na ramenu, zalimo se, pitamo je zasto nam nije bar ona otvorila oci, a u stvari sve I da je htela da nam kaze nesto mi smo uvek verglale samo ono najlepse iz te veze, svoju bajku u koju samo mi verujemo. I opet kazemo “NIKAD VISE”. Ali znamo da HOCEMO!!!

Нема коментара:

Постави коментар